Otisky prstů - co o Vás napoví?

31.08.2016 09:05

Jsou to právě vaše otisky prstů, které řeknou o vás jací jste

 

 · UPDATED 

FacebookGoogle+PinterestEmail

otisky prstůProhlédněte si úvodní obrázek a pojďme se zabývat moderní vědou, která studuje naše otisky prstů v poměru s možnou osobností a chováním. 

Otisky prstů jsou jedinečné a jak dobře víte, primárně se tohoto využívá v kriminalistice jako důkazní metoda při vyšetřování trestných činů.

Existují však společné prvky různých a originálních otisků, které bychom vám chtěli dnes představit, a které jsou typické pro osobnostní charakteristiky nás všech.

Křivky

Takto koncipované otisky na prstech hovoří o klidné a vyrovnané osobnosti. Tito lidé se snaží pomáhat druhým, snadno získají nové přátele, jsou pečliví a zodpovědní.

Povětšinou jsou v dobrém zdravotním stavu, ovšem jako děti procházejí častějším onemocněním. Jedná se o sangviniky, kteří pohrdají úkoly. Snadno se nechávají unést do svého vlastního světa, plného fantazie.

Víry

Tento tvar vypovídá o energickém a sebevědomém člověku. Gesta, postoje – to je to, co vás na tomto typu člověka nejdříve upoutá. Nepřehlédnutelná je také tvrdohlavost, betonové myšlení i za cenu nárazu.

Smyčky

Otisky ve tvaru smyček mají lidé nadaní, rychle se aklimatizující, ale také apatičtí. Tyto osoby jsou tiché, dumající, pomalé, se zájmem o programování, právo a vědu. Jejich rozmanitá složitá osobnost jim však dělá problémy v rámci soužití s druhými.