Jaký je člověk ve vztazích napoví jeho palce!

28.04.2016 13:53

Jaký je člověk ve vztazích napoví jeho palce!

Ověřte si u sebe i u přátel, jestli to platí.

Opět tu máme výzkumné pokusy psychologů pokoušejících se vytáhnout na světlo boží tajné stránky vašeho podvědomí a nalézt spojitost mezi tělem a povahou. Oči jsou zrcadlem duše. V daném případě jsou palce zrcadlem povahy.

Takže pokud takovým výzkumům věříte, pak vězte, že podle palců, přesněji podle vzájemného poměru délky článků palce u ruky lze odhadnout, jak se bude ve vztazích chovat jejich majitel. Berte to tedy do úvahy při posuzování otázky, zda má nebo nemá smysl se do takového člověka zamilovat…

A. Horní část palce je delší než spodní

Vášniví lidé, vrhající se do lásky po hlavě a bez váhání. Práce studium, celý ostatní svět bledne ve srovnání s objektem jejich zbožňování. Pokud snad, nedej pánbu, se jejich partner zdrží s odpovědí na jejich e-mail nebo hned nevezme telefon, budou následky nepředvídatelné. Zmeškané hovory se hromadí a vzniká esemeskové moře, v němž nevinné otázky plynule přecházejí v hysterické hrozby a poté zpět ve slova pokání. Poznáváte se?

 
B. Články palce mají zhruba stejnou délku

 

Tito lidé jsou klidní a uvážliví, ať se děje cokoli. Pečlivě plánují život svůj i svých blízkých, ať už jde o běžné otázky nebo romantické vztahy. „Miláčku, 20. července jedeme k mamince. Tak si nic neplánuj“. Takový přístup vede k tomu, že vztah se může rozvíjet zvolna a beze spěchu. Každá podrobnost bude promyšlena a každý čin uvážen. Pokud vás takový přístup vytáčí, dobře si vztah rozmyslete, protože lepší to nebude.

C. Spodní část palce je delší než horní

Lidé s takovými palci budí důvěru okolí. Jsou rozvážní a všímaví. Mají sklon promýšlet všechno, co se s nimi a kolem nich děje. To se týká rovněž milostných vztahů. Dokonce i když potkají někoho opravdu sympatického, existuje značná pravděpodobnost, že z toho nic nebude, protože příliš mnoho přemýšlejí: „A co když… Kdyby…“