Čára strážného anděla na lidské dlani – máte ji?

23.03.2017 22:26

Čára strážného anděla na lidské dlani – máte ji?

 

 

cara-strazneho-andele-nahled

 

Čára anděla strážce na dlani je pokládána za velmi dobré znamení.

V chiromantii tato čára znamená ochranu vyšších sil, přesněji řečeno, zvláštní ochranu vašeho strážného anděla. Má různé názvy. Říká se jí také sesterská čára nebo čára Marsu. Bohužel ji však nemá každý.

Pokud ji na své ruce najdete, vězte, že jste šťastlivec a radujte se, že vás váš anděl chrání před neštěstím.

Čára strážného anděla na dlani

Artistically painted, bright fire rooster on a black background. Symbol 2017.
Artistically painted, bright fire rooster on a black background. Symbol 2017.


 
Čáře anděla strážného se někdy říká druhá čára života. Ne snad proto, že se nachází vedle ní, ale proto, že znamená spásu, ochranu a silnou podporu

Jestliže jde čára anděla strážného paralelně s čarou života téměř po celé její délce, znamená to, že dotyčný bude pod ochranou po celý svůj život.

Stává se, že čára strážného anděla doprovází určitý nevelký úsek čáry životní, který je velmi slabý anebo přerušovaný. Přerušení čáry života znamená neštěstí, nemoci a nebezpečí. Jestliže však vedle je čára anděla strážce, neštěstí člověka minou.

Jestliže je čára strážného anděla na pravé ruce, znamená to, že se člověku dostalo ochrany vyšších sil na základě jeho vlastních osobních zásluh. Vyšší síly ho odměnily svou ochranou buď za nějaké dobré skutky nebo za utrpení v minulosti.

Pokud je tato čára na levé dlani, je ochrana strážného anděla člověku dána od narození a nejspíš je mu vrozena.

Obecně jsou majitelé čar strážných andělů v životě šťastlivci. Vždycky přežijí nedotčeni havárie a katastrofy, prakticky nikdy nezakoušejí materiální nedostatek, jsou zdraví a těžkosti se jim vyhýbají.

  •  
  •