Jak jsou pro jednotlivá znamení důležité peníze?

22.04.2017 23:13

Jak jsou pro jednotlivá znamení důležité peníze?

Peníze potřebujeme všichni a dnes bychom bez nich v žádném případě nepřežili. Přesto jsou pro někoho finance méně důležité, pro další naopak představují smysl života. Zjistěte, jaký vztah k penězům mají jednotlivá znamení.

ZDROJ: WWW.SHUTTERSTOCK.COM

Beran (21. 3. - 20. 4. )

Pro Berana jsou peníze svým způsobem důležité. Slouží mu především jako prostředek k tomu užívat si života. Za peníze, které si Berani vydělají, si chtějí dopřát skvělé věci, díky kterým se mohou v životě cítit spokojení. Většinou nespoří nijak velké částky, přesto jim jejich přirozená opatrnost velí mít v záloze rezervu.

Býk (21. 4. - 21. 5. )

Pro Býka jsou peníze velmi důležité. Cítí se bezpečně teprve tehdy, když má jistotu, že je zabezpečený a že má peněz dostatečné množství. V důsledku toho se práce rozhodně nebojí, a i když už má peníze na vše, co potřebuje, vytvoří si pro svůj klid železnou rezervu.

Blíženci (22. 5. - 21. 6. )

Cílem v životě Blížence není vydělat hodně peněz. Jeho cílem je být v životě šťastný a rozvíjet své záliby. Ví však, že k tomu nějaké ty peníze potřebuje. Při práci se tak umí pěkně ohánět a tím si najít způsob, jak si peníze vydělat.

Rak (22. 6. - 22. 7. )

Pro Raka jsou peníze víceméně důležité. Přesto však u něj nenajdeme takové ambice, díky kterým by si přál mít jich co nejvíce. Rak jich pouze chce mít tolik, aby si mohl zařídit spokojený domov. Při rozhodování je tak spíše opatrnější, přesto se však může stát, že se při touze mít krásný domov zadluží.

Lev (23. 7. - 22. 8. )

Lev rozhodně nepatří mezi znamení, která by s požitkem šetřila peníze a kochala se svými úsporami. Mnohem důležitější pro něj je, že má peníze, za které si může dopřát to, po čem touží. Ví, že žije jenom jednou, a proto se nebojí své peníze investovat do zážitků, které ho obohatí na zbytek života.

Panna (23. 8. - 22. 9. )

I pro Pannu je nezbytné, aby měla vždy dostatek peněz na zaplacení všech svých účtů a ještě jí zbylo něco do rezervy. S penězi zachází velmi opatrně, rozhodně by si nikdy lehkovážně nevzala půjčku na takové věci, jako jsou vánoční dárky či dovolená. Je ochotná jít do hypotéky, i zde si však důsledně promyslí všechny výhody a nevýhody, které jí z takové půjčky plynou.

Váhy (23. 9. - 23. 10. )

Váhy jsou v otázkách peněz spíše volnomyšlenkářské. Umí si je vydělat, ale většinou je nepoužijí k tomu, aby si spořili do budoucna. Mnohem raději si udělají radost a zainvestují do rozvoje své osobnosti. Jejich finanční situace se tedy dost často mění – někdy mají peněz nedostatek a jindy zase neví, co s nimi.

Štír (24. 10. - 22. 11. )

Ve Štírově životě nehrají peníze zas tak důležitou roli. Je pro něj důležité, aby žil spokojený život a aby trávil čas s rodinou. Té chtějí Štíři však dopřát to nejlepší, a proto se občas nebojí sáhnout hlouběji do kapsy a trochu se rozšoupnout.

Střelec (23. 11. - 21. 12. )

Střelci jsou nesmírně nápadití a podnikaví, takže si mnohdy dokážou vydělat opravdu pěkné peníze. Ty si pak rozhodně nespoří proto, aby se na ně mohli dívat, ale proto, aby si je mohli užít. Vědí, že za svou tvrdou práci si zaslouží odměnu a zároveň, že peníze pro ně nejsou zas tak důležité.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1. )

Kozoroh má rád jistotu. Proto je pro něj důležité, aby měl v případě potřeby dostatek peněžních prostředků. Každou větší investici si velmi pečlivě promyslí a teprve pak se rozhodne. Rád si peníze spoří, ale nikdy nejde do ničeho rizikového, i přes možnost vydělat více.

Vodnář (21. 1. - 20. 2. )

I přesto, že je Vodnář pracovitý, se mohou objevit chvíle, kdy je takříkajíc na dně. Není to úplně dokonalý stratég a za vydělané peníze si mnohem raději pořídí něco ihned, namísto toho, aby si je schoval na horší časy. Je však velmi bystrý a šikovný, takže chvíle smůly může rázem vystřídat období blahobytu.

Ryby (21. 2. - 20. 3. )

Ryby rozhodně nemají ambice k tomu být veleúspěšnými podnikateli či uspěchanými manažery. I z toho důvodu jim často vyhovuje taková práce, ve které si vydělají tolik, aby si mohli i se svými blízkými žít spokojeně. Při nakládání s penězi jsou opatrní a zbytečně se nevrhají do rizik, které by mohly jejich štěstí uškodit.